Slide
Slide
Slide
Slide
Албена. 19-ата Модна фиеста в Албена ще се проведе от 12 до 16 юни. Дизайнери, журналисти, гости, певци, актьори, професионални фризьори и гримьори, ученици, пристигат, за да покажат какво могат, заяви организаторът Мариана Аршева. „Всеки един от тях има определени умения, които се развиват през годините. Дизайнерите усъвършенстват своите колекции, музикалните изпълнители създават клип след клип, фризьорите искат винаги да са иновативни и различни“, добави тя.
Орлин Горанов и Мариана Аршева

По време на Модната фиеста популярният и обичан изпълнител Орлин Горанов ще повдигне завесата на личния и професионалния си живот, за да сподели най-големите си успехи. Илюстрирана автобиография „За започнем отначало“ на Орлин Горанов, е написана в съавторство с Веселина Паскова. Представянето е насрочено за 13 юни, от 19.30 ч. в хотел Фламинго Гранд.

Снимка на Mariana Arsheva.
Кристина Димитрова и Мариана Аршева

Тази книга не е автобиография, равносметка или огледало на повратна точка. Това е разказ за пътуването. Пътуването към щастието и благодарността, че съществуваме, че имаме възможността да посрещаме и изпращаме деня, че сме дарени със сетива и сърца да чувстваме.

Сподели публикацията