Албена участва на спортно изложение в Кьолн
Албена участва на спортно изложение в Кьолн
Slide
Slide
Slide
Slide

Албена. Ваканционно селище “Албена” участва на световното спортно изложения FIBO 2019, провело се в Кьолн, Германия.
Изложението е за фитнес и здравословно спортуване FIBO 2019. То е било посетено от над 150 хил. души, съобщават от компанията. Голяма част от тях бяха крайни клиенти.
Ваканционно селище Албена участва за първи път на изложението със собствен щанд. Представени бяха различните възможности за спорт в Албена.

Албена изненада посетителите си с присъствието на създателя на ТАЕ-БО, голямата звезда Били Бланкс.Албена изненада посетителите си с присъствието на създателя на ТАЕ-БО, голямата звезда Били Бланкс. Той ще посети за първи път България за специалното си гостуване в Албена. На семинар от 21-ти до 23-ти юни създадената от него фитнес система ТАЕ-БО.  Тя представлява комбинация от бойни изкуства и аеробика, играни на фона на мотивираща музика. ТАЕ-БО-то се радва на горещ успех сред милиони фенове по света, а Били Бланкс продава огромно количество DVD с примерни упражнения. Той е познат и като 7 кратен световен карате шампион. Освен спортната си кариера, Били Бланкс участва в 18 холивуд филма.

Албена участва на спортно изложения FIBO 2019На щанда на Албена присъства и бившият световен шампион на WBO, супер средна категория Робърт Щиглиц.
От тази година Албена ще си партнира с прочутата футболна академия на ФК Бохум. В Албена ще се организират лагери на детските футболни отбори на Бохум. Академията беше представена от треньорите и бившите футболни национали – Дариос Вош и Герхард Щрак. Бившият плеймейкър и легенда на ФК Бохум Дариос Вош има над 500 мача за Бохум и Херта и 17 мача за национлания отбор на Германия. Герхард Щрак е легендарен футболист за ФК Кьолн от периода 74-та – 86-та година с над 300 мача в Кьолн и 10 мача за националния отбор на Германия.
Световен шампион на WBO - Робърт ЩиглицСветовен шампион на WBO - Робърт Щиглиц

Сподели публикацията