Вършец, велотуризъм
Slide
Slide

Вършец. 30 хиляди туристи са посетили курорта Вършец през 2020 г., информираха от местната община. Гостите са реализирали 50 хиляди нощувки, а събраният туристически данък е в размер на 39 116 лв.

Поради възникналата епидемична обстановка сезонът във Вършец през м.г. е бил от средата на юли до средата на септември, когато цялата настанителна база е била заета на 100%. Местната община е допринесла за привличане на туристи през лятото с богатата културна програма за отбелязване празника на курорта, минералната вода и Балкана през целия август с разнообразни културни прояви.

Хотелите на RIU в България с голяма екстра за семейства с две деца до 12 г. за Лято ‘2021! Въвеждат и безплатна анулация до деня на пристигане

През отминалия туристически сезон дейностите на ТИЦ – Вършец са били насочени към промотирането на туристическите атракции, отпечатване на рекламни флаери и сувенири, участия в медийна реклама и туристически списания. Продължава поддържането и разработването на фейсбук страницата „Туризъм и СПА“ със статии и на английски език. Страницата съдържа сбита цялата актуална и полезна информация за туристите както за забележителностите и местата за настаняване, така и предстоящите събития от културния календар.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията