Лечебната минерална вода и квалифицираните кадри позиционират България сред най-подходящите дестинации на картата на здравния туризъм
Slide
Slide
София. Германо-Българската индустриално-търговска камара ще проведе безплатно онлайн-обучение под формата на едночасово здравно пътуване до България. Събитието ще се проведе на 11 декември.
Събитието е част от мащабния проект на Камарата, подкрепен от Министерство на туризма и Български съюз по балнеология и СПА туризъм за позициониране на страната ни на немски здравноосигурителен пазар като сигурна и безопасна дестинация за здравен туризъм.
Обучението ще представи пред немска професионална публика България като дестинация за здраве и уелнес, богата на лечебни съкровища и предлагаща релаксираща и ненатоварваща здравна почивка в модерни курорти. Ще бъдат представени медицинските, терапевтични пакети, програми за хранене и спорт и субсидиите на здравните каси.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията