Slide
Slide

Стара Загора. Българският туроператор Condor Sport – част от Condor Group, сключи договор с Академията на испанската легенда в тениса – Рафаел Надал, съобщи за bgtourism.bg собственикът на компанията Тодор Иванов. Централният офис на туроператора е в Стара Загора. 

„Всичко започна преди месеци с неофициални разговори, които прераснаха в официални. Трябваше да покрием различни за тях критерии, за да сключим договора. Разговорите се водиха с изпълнителния директор и с маркетинговия мениджър – сестрата на Надал – Мария Изабел Надал. Ще насърчаваме млади тенисисти да се обучават в Академията на Надал. Като ще има специални отстъпки за нашите клиенти.

Това няма да е само за България, а и за Северна Македония и Сърбия. Идеята е лятото да посетим Академията и да се запознаем лично с Рафа Надал и неговия екип. Уроците се водят от чичото и дългогодишен треньор на Надал – Тони Надал, и екип от други професионални треньори. Директор в школата на Надал е и друг известен тенисист от близкото минало и бивш номер 1 – Карлос Моя“, заяви Иванов за bgtourism.bg.

Компанията му е официален партньор на Формула 1 за Унгария, Австрия, Барселона, Турция, Монца, Дубай, Сингапур, за мото състезанията в Барселона, Австрия, Индонезия, за турнира от Големия шлем – Уимбълдън, както и на футболните грандове Барселона, Милан, Челси, Манчестър Сити, Рома, Интер и др.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията