Маргарита Христова - търговски директор на "Златни пясъци" АД

Златни пясъци. „Общата цел на хотелите в Златни пясъци е удължаването на сезона. Това може да стане с екипна работа с туроператорите, общината и институциите, които са свързани с туризма. Сезонът преди години е започвал с посрещане на туристите в края на март и е приключвал с изпращане на последните туристи в края на октомври. 2022 г. бе предизвикателна, интересна, нова и различна, но въпреки всичко беше успешна“, заяви пред Bgtourism.bg по време на туристическото изложение „Дестинация Варна“ търговският директор на „Златни пясъци“ АД Маргарита Христова.

Златни пясъци

Тя посочи, че най-много дружество се гордее с реализираните проекти, които са свързани с инфраструктурата в Златни пясъци.

Дружеството вече управлява само хотел Адмирал. В него предстои основен ремонт на всички помещения и подготовка за нова концепция за сезон 2023. Работи се върху проект за модернизиране и акцентиране облагородяване и озеленяване на площите в комплекса. Новият изпълнителен директор на „Златни пясъци“ АД Кирил Кирилов е изключително амбициозен и мотивиран относно развитието на курорта“, добави Христова. Най-много през годината са били гостите от Румъния, България, Полша, Чехия и др. държави, по-малко туристи е имало от Германия спрямо предходни години.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA