Slide
Slide

Свети Влас. Най-добрите примери за развитие на бизнес на Черноморието показаха устойчивост дори в период на Ковид и военна криза, сочат организаторите на Черноморските Оскари 2022. Успешните инвеститори не спират да превръщат курортите в целогодишен оазис, а сред лидерите в морския ни туризъм е и Вила Флоренция в курорта Свети Влас, която е безспорен фаворит за туристите и през зимата.

Осмото издание на Black Sea Lifestyle Awards 2022 ще отличи най-успешните компании в Черноморския регион, съобщават агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Те ще бъдат наградени на официална церемония на 14 август 2022 г. на сцената на Амфитеатъра в курорта Свети Влас.

Вила Флоренция е изключителен жилищен комплекс за целогодишно ползване, разположен в известния български курорт Свети Влас. Комплексът е изграден на живописно място – между лазурния бряг на Черно море и великолепна гора, растяща по склоновете на Стара планина. Именно тук, където се срещат свежият морски бриз и наситеният с кислород лечебен въздух от планинската гора, идват хора от много страни, за да подобрят здравето си.

По време на строителството и декорацията на жилищен комплекс „Villa Florence“ са използвани най-новите технологии и висококачествени материали, които отговарят на най-строгите стандарти на Европейския съюз. Комплексът включва външен басейн за възрастни и деца, фитнес зала и SPA-център, ресторант с българска, европейска и азиатска кухня, игрище и детска площадка, платен вътрешен и открит паркинг, красива и добре поддържана прилежаща територия, денонощна охрана и видеонаблюдение и др.

Комплексът се състои от две сгради, всяка от които разполага с богат набор от студия и апартаменти с една, две и три спални. За взискателни клиенти са подходящи шикозни мезонети на две нива с просторни тераси. Площта на апартаментите варира от 40 до 170 кв.м. Всеки апартамент е оборудван с централно отопление (с топли бани), благодарение на което собствениците могат да живеят комфортно тук по всяко време на годината.

Жилищата във Villa Florence са проектирани така, че предлагат панорамна гледка към морето и планинската гора.

Местоположение на комплекса е на 5 минути пеша до плажа, 20 минути пеша до яхт клуба, 5 минути пеша до супермаркета, 5 минути пеша до санаториума за лечение на респираторни заболявания, 5 минути с кола до Слънчев бряг и 30 минути с кола до летище Бургас.

Сподели публикацията