Руслан Йорданов
Slide
Slide

Скъпи участници!

Добре дошли в първото издание на онлайн туристическото изложение „Резервирай в България“! Днес е време заедно да покажем ежедневните си и неуморни усилия в създаването и популяризирането на качествения туристически продукт в България, който отговаря на най-високите световни стандарти. Вашите предложения ни дават самочувствието да запознаем аудиторията с новите и атрактивни възможности за почивка и за обогатяване на събитийния живот в страната.

Като част от голямото европейско семейство и народ с богата история и традиции, ние сме доказали във времето своето гостоприемство. Доказали сме, че в трудни времена може да бъдем заедно, силни, отговорни, иновативни и гъвкави.

За българите туризмът не е част от живота, а самият живот. Туризмът има основен принос за развитието на икономиката, за личния и националния просперитет и имидж! Всеки един от нас е България и ежедневно с действията си представяме нашата красива родина!

Искрено вярвам, че това онлайн туристическо изложение ще бъде здрав мост между бизнеса и държавата, между бизнеса и потребителите, поставяйки едно ново и още по-високо ниво, като отношение между двете страни. В днешно време е важно не само да градим доверие помежду си, но и здрави основи … и не само. Когато става дума за бизнес, в частност за туризъм – необходима е нова хигиена в общуването – на прозрачност и откритост, да говорим със сърцето си, когато става дума за този отрасъл.

Благодаря на моите учители в туризма, журналистиката и в дигиталния маркетинг, че ми дадоха възможност в дълбочина да видя детайлите на актуалните за времето си професии! Дигиталният свят ни дава възможност за бърза среща на бизнеса с крайния потребител, а той да избере своята ваканция или място за провеждане на събитието директно от своето мобилно устройство – от офиса, на улицата или дома.

Скъпи участници и потребители!

Очаквахме Олимпиадата в Токио, но получихме друга Олимпиада, в която пред телевизорите брояхме не златните отличия на държавите, а ежедневно отчитахме броя на хората, които не успяха да се преборят с COVID-19.

Изминалите два месеца бяха тест за нас като човечество, изпитание за морала ни как да преодоляваме препятствията, как да общуваме помежду си. Живи сме и това ни дава шанса и мотивацията да продължим напред и да създаваме, да творим добри неща, да оставим още нещо след себе си! Да продължим да живеем отговорно и да не забравяме, че всеки следващ ден е тест за всеки от нас!

Това е кампания, която ще покаже нашия отборен дух! Нека в нея да създадем нашата Олимпиада, в която да отчитаме броя на доволните туристи. Пожелавам всеки да разгърне своите истински възможности в туризма, а на потребителите – да преоткрият своите красиви и специални места за почивка в България, където да се заредят с много позитивни емоции със семейството си, с приятелите или със своите колеги.

Преоткрий България, резервирай в България!

Руслан Йорданов

собственик на сайта bgtourism.bg

Организатор на кампанията „Резервирай в България“

КЪМ ТОП ОФЕРТИТЕ ЗА ПОЧИВКА В БЪЛГАРИЯ

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията