Стефан Карапанчев
Slide
Slide

Г-н Стефан Карапанчев, Управляващ Партньор, създава ТravelLine Bulgaria ридическо наименование Anstea TL Synergy Ltd.) след повече от 15 години успешен професионален опит в туристическия бранш на всички нива в хотелиерството до генерален мениджър на 5* Комплекс с 778 помещения, Оперативен Мениджър на Верига Хотели.

Изключителен опит в:

  • Професионално управление на морски, планински, градски, СПА 4* и 5* комплекси, Вериги Хотели (хотелски и апартаментни комплекси, ваканционни селища, спа хотели, комплекси от затворен тип)
  • професионалното управление на туристически обекти с новаторски идеи и разработване на Sales Target & Management Strategy
  • разработване и успешно въвеждане на Оперативни Стандарти на обслужване и контрол на качеството на предлаганите услуги и туристически продукт
  • управление на човешки ресурси и обучение на екипи и мениджъри за ефективно управление на процесите в един комплекс с индивидуален подход за качествено обслужване и удовлетвореност на гостите, при постигане на резултати и целите на мениджмънта
  • Cloud-Based Management Solutions for Hoteliers

От месец март 2017 г. TravelLine Bulgaria предоставя цялостни решения и облачно базирани инструменти за управление на онлайн продажбите за хотелски бизнес в България, изцяло насочени към ефективното и иновативно управление на различни Комплекси за настаняване, с фокус на:

  • управление на online дистрибуцията
  • управление, контрол и увеличаване ефективността на online продажбите
  • управление на online репутация
  • разработване и поддръжка на хотелски сайтове.

Международна IT-компания TravelLine Systems LLC разработва TravelLine Complex и работи в туристическата индустрия с хотели и места за настаняване от 2008 година. Вече 12 години създаваме уникални инструменти и несравними иновации за успешни хотелиери с много вдъхновение, отговорност и коректност! Над 320 IT & Sales & Web & Designers професионалисти работят за компанията.

Ние помагаме на хотелиерите да увеличат онлайн продажбите, да бъдат по-близо до гостите си, да управляват по-ефективно ресурсите и да постигат цели си! Можете да разчитате на нас на всяка стъпка по пътя. Ние създаваме IT решения, обучаваме как да правите най-доброто от тях и предлагаме последващи подобрения, за да увеличим директните онлайн продажби.

Нашите Решения се използват и управляват от един общ Extranet, и дават възможност на екипа на хотела да работи с всички инструменти от всички видове устройства online от всяка точка на света с Internet покритие чрез мобилната апликация на Extranet за Android & iOS!

Повече информация: www.travelline.bg, , https://web.facebook.com/travelline.bg

 

Oфициалния туристически портал – https://bulgariatravel.org/

Facebook – Bulgaria Travel

Instagram – bulgariatravelorg

YouTube – Bulgaria Travel

БУБСПА – https://www.bubspa.org

ИАНМСП – https://www.sme.government.bg

Сподели публикацията