Slide
Slide

Кранево. Новата звезда на българското фигурно пързаляне Александра Фейгин пристига на подготовка в Therma Village в Кранево. 16-годишната ни кралица на леда, която се нареди на рекордното за страната ни 17 място на световното първенство при жените в Япония през март т.г., ще води своите занимания на Ледена пързалка „Black Sea Ice Arena“.

На 18 май любителите на прекрасния зимен спорт ще имат възможност да наблюдават нейните изяви в спортния ни ваканционен комплекс Therma Village в Кранево.

В същото време ледената пързалка бе домакин на международен турнир по хокей, в който взеха участие съставите на България, Швейцария, Германия и Русия.

Спортният комплекс е все по-предпочитано място за подготовка на спортни отбори и провеждане на състезания не само за зимни спортове, но и за летни. Днес от Therma Village обявиха, че на 1 и 2 юни ще бъде домакини на отборен турнир по плажен тенис с организатор „Клуб за плажен тенис“- Добрич.

Припомняме Ви, че през септември ваканционното селище в Кранево ще приеме и престижния европейски шампионат по плажен тенис за всички възрастови групи.

Плувният сезон на басейна с олимпийски размери бе открит от школи от Германия, като много руски, български и др. състезатели ще повишат своите резултати след подготовка в спортната база на комплекса.

Наскоро и футболистите на ЦСКА избраха за втори път тази година да отседнат в Therma Village преди мача си в региона, който завърши с успех за „армейците“ над тима на Черно море.

Кранево ще е домакин на Европейското първенство по плажен тенис през 2019 г.

ЦСКА отново избра да отседне в “Therma Village” преди мача с Черно море

Сподели публикацията