Slide
Slide

Тел Авив. Над 80 израелски туристи вече са си закупили самолетни билети за неделния полет (10 април) между Тел Авив и Бургас. С този полет се възобновява и въздушната връзка между двата града за предстоящия туристически сезон, съобщи от Тел Авив за Bgtourism.bg консулът на Израел у нас Орлин Мандов. Той посочи, че полетите ще бъдат два пъти седмично – в четвъртък и неделя.

Самолетът ще излети в 11.15 часа местно време и ще бъде посрещнат на летище Бургас с воден салют. Първите почиващи от Израел ще бъдат настанени основно в Слънчев бряг.

Припомняме Ви, че наскоро бе изложението в Тел Авив, където зам.-министър проф. Мариела Модева проведе работна среща с министъра на туризма на Израел Йоел Развозов и от името на Христо Проданов го покани да посети страната ни.

Министърът на туризма на Израел посети щанда на България в Тел Авив

Българският министър на туризма Христо Проданов посочи пред Bgtourism.bg, че пазар Израел е сред приоритетните за страната ни и целта е с активна рекламна кампания да се възстановят потоците от туристи от тази държава преди пандемията.

В същото време се забелязват и добрите резултати, които дават чудесната работа на посолството на страната ни в Израел в лицето на посланик Румяна Бъчварова и екипа й, споделят пред Bgtourism.bg представители на туристическия бранш в България и в Израел. Успешната ни мисия спомага допълнително за по-бързо възстановяване на потоците с туристи към страната ни.

Сподели публикацията