Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Най-голямото събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора през тази година ще се проведе в рамките на 3 дни през април в София.

София. Къмпинг и караванинг експо отново ще събере на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга и аудор активностите. За пета поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери, каравани, палатки, туристически автомобили, къмпинг оборудване и редица нови и интересни продукти и услуги свързани с къмпинг, туризъм и свободно време сред природата.

Тазгодишното пролетно издание на най-голямото и важно събитие в сектора ще бъде с продължителност 3 дни – от 15 до 17 април. То отново ще се проведе и на обширна площ – над 4000 кв.м. на паркинга на хипермаркет Метро София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км в столицата.

Очакваме повече от 40 изложители от България и Балканите, както и десетки хиляди посетители. Събитието ще бъде съпътствано с интересна програма за малки и големи, съобщават за Bgtourism.bg организаторите.

Повече информация на страницата на Къмпинг и караванинг експо: https://expo.camping.bg/

Организатор на събитието е Camping.bg, а медийни партньори са БНР, списание Explorer, информационна агенция bgtourism.bg и списание off-road bg.

Сподели публикацията