Slide
Slide

София. Консулски отдел към Посолството на Съединените американски щати в София обяви възобновяването на визовите услуги за всички категории неимигрантски визи в ограничен обем. От 8 декември се предлагат ограничен брой места за интервюта за посетителски визи (B1, B1/B2, B2), съобщават от посолството. “В момента предлагаме толкова места за интервюта, колкото позволяват местните условия, ресурсите и съображенията за сигурност и призоваваме кандидатите да вземат предвид ограниченията и да подготвят молбите си възможно най-рано”, добавят от посолството.

Продължава обработката на годенически визи К1 и имигрантски визи. Посолството ще разглежда с предимство визите за преки роднини на американски граждани, включително международни осиновявания, годеници на американски граждани и някои молби за специални имигрантски визи. Посолството обработва всички категории имигрантски визи, но може да се очаква значително забавяне при насрочване на интервютата.

Продължава обработката на молби за подновяване на предходни B1/B2, C1/D и F визи, които отговарят на изискванията за кандидатстване без явяване на интервю. За информация относно тази процедура, моля, посетете: https://ustraveldocs.com/bg_bg/bg-niv-visarenew.asp.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA