Николина Недкова - сватбен агент в Stilezza
Slide
Slide

Все повече двойки предпочитат да заложат на нов и персонален текст за сватбеното си тържество, който да е написан от професионалист, заяви пред репортер на BGtourism.BG Николина Недкова – сватбен агент в Stilezza (Добрич). Тя посочи, че се набляга на личния текст, който да достигне до сърцата на младоженците и техните гости, а не на традиционния от ритуалните зали.
„Сватбената агенция Stilezza е базирана в Добрич и представлява малък семеен бизнес, но дълги години упорито вървим напред. Участваме за пети пореден път, от самия старт на изложението в Блексирама сме. Всеки път е интересно и предизвикателно за нас да бъдем тук, защото на изложения винаги се стремиш да дадеш най-доброто от себе си, да покажеш по-различна и забелязваща се концепция. Тази година целта ни не е да покажем някакви предстоящи тенденции за следващия сезон, а две теми, които създават емоция. Едната е в силни и контрастни цветове, в летни цветове, които създават усещането за лято и море. Тази локация си е изцяло морска и всички сватби, които се провеждат на този терен са в летния период. Циклама, оранж, лилаво, за закачка към младите.


Втората тема е близка до сърцето и душата на всеки един българин, ние сме родолюбци и патриоти. Много от двойките, които сключват брак са смесени двойки – българи с чужденци. От една страна е интересно за чуждите гости да видят нашия фолклор и бит.


Моят съвет е по отношение на сватбения декор повече двойки да следват своето лично усещане. Те да избират теми, които са близки до тях като характер. По този начин всеки един гост ще знае, че всеки декор е подготвен специално за младоженците“, заяви Николина Недкова пред BGtourism.BG. Тя посочи още, че все повече хора, на които им предстои сватбено тържество се доверяват на професионалисти. Агенцията има анжагименти за година напред.

Наталия Макариева: Младоженци от Добрич вдигнаха сватба на ледената пързалка в Кранево

Нашенец броил 10 бона за годежен пръстен

Лукс, ексцентрични и практични решения на сватбеното изложение в Блексирама

Снимки BGtourism.BG

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Пишете ни за Вашите новини и ни изпращайте снимки на редакционната поща office@bgtourism.bg
Сподели публикацията