Този модел на годежен пръстен е сред най-търсените. С диамант неговата цена достига до 3 000 лева.
Slide
Slide

Българин, който от години живеел и работил в чужбина, броил 10 000 лева за годежен пръстен, заявиха от сватбен център Варна пред репортер на BGtourism.BG.

Компанията за организиране на сватбени тържества се представи в петото сватбено изложение в голф комплекса Блексирама, намиращ се близо до Балчик. Нашенецът се върнал във Варна, за да вдигне голяма сватба. На избраницата си на живота той подарил годежен пръстен с диамант за петцифрената сума.
Хит сред брачните халки продължава да бъдат пръстовите отпечатъци, които се вземат от палеца и се слагат на пръстена на половинката.


От сватбен център Варна коментират, че все по-рано младоженците започват да си запазват дати за събитието на живота им. Година по-рано вече се запазват локациите и се прави организацията. Сред трите топ дестинации в Севериозточна България за сватби са Блексирама заради уникалната гледка към морето, Преселци – интересна местност с 5 декара пространство и с много добро обслужване и храна, както и Хоризонт във Варна, коментират пред BGtourism.BG от сватбен център Варна.

Снимки BGtourism.BG

Лукс, ексцентрични и практични решения на сватбеното изложение в Блексирама

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Пишете ни за Вашите новини и ни изпращайте снимки на редакционната поща office@bgtourism.bg
Сподели публикацията