Slide
Slide

Варна. Участници от България, Турция и Гърция ще представят най-доброто от своите туристически продукти. Конференция ще дискутира възможностите за развитие и партньорствата с нови пазари.Най-големият търговски център във Варна – Grand Mall – става домакин на “Туризъм Експо – Дестинация Варна”.

Шестото издание на изложението ще се проведе от 7 до 9 октомври 2022. Организатори на туристическото експо са агенцията за маркетингови комуникации ProVox и Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите (ВАРХ). Събитието се осъществява с партньорството на Община Варна, Grand Mall и с участието на Министерство на туризма на Република България.

За шеста поредна година “Туризъм Експо – Дестинация Варна” ще създаде добра бизнес среда за изграждане на полезни контакти, за обсъждане на важни за индустрията теми. Форумът натрупа сериозен опит в изминалите години и си извоюва позицията на най-авторитетното туристическо събитие в региона на Източна България. Изложението се провежда с активната подкрепа и участието на всички браншови организации на регионално и на национално ниво, на десетки инвеститори и мениджъри на туристически комплекси, хотели и обекти, както и на множество фирми, обслужващи туризма.

На изложението ще се представят компании, изграждащи облика на туризма в България: курортни комплекси, хотелски вериги, ваканционни селища, къщи за гости, SPA центрове, хотели, ресторанти. Всички те ще презентират най-новите си продукти и услуги, както и оферти за есенно-зимния сезон.
Традиционно в експото участват и фирми, доставчици на стоки и услуги за туризма. Технологични компании, софтуерни специалисти и разработчици на иновативни продукти ще дискутират с туристическите експерти ефективните решения, които подобряват качеството на услугите в бранша.

Тази година в събитието ще се включат и представители на туристическия бизнес от Турция и Гърция.
В трите дни на изложението ще се проведе и специализирана туристическа конференция, превърнала се в запазена марка на “Туризъм Експо – Дестинация Варна”. Форумът е с фокус върху разнообразието от туристически дейности, растежа с правилно планиране и възможностите за развитие и партньорства с нови пазари.
Изложението е със свободен достъп за всички варненци и гости на морската столица.

Сподели публикацията