Slide
Slide

Банско. Служебният министър на туризма доц. Стела Балтова днес ще проведе в град Банско работна среща с представители на бизнеса и държавни институции за обсъждане на неотложните мерки и действия за подготовката на зимния сезон. В разговорите ще бъдат обсъдени здравните мерки за гарантиране на сигурността на туристите и работещите.

На срещата Министерството на туризма ще представи планираните си маркетингови и рекламни активности за предстоящия зимен сезон. За осигуряването на качеството на зимния туристически продукт в дискусията ще се включат КЗП, БАБХ, РЗИ, ГД „Национална полиция“, ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“, както и лифт оператори. Началото на работната среща, която е закрита и ще се проведе в Уелнес хотел „България“, Банско, е в 11:30 ч. След края й, който се очаква да е около 13:30 ч., са предвидени изявления пред медиите за резултатите от срещата.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията