Slide
Slide

Кранево. Две нови събития обогатяват календара през май на ваканционен комплекс Терма вилидж в Кранево. Най-големият фитнес фестивал в България We Love Aerobics се завръща по Българското Черноморие с нова локация. Организаторът Мартин Гаджев обяви, че събитието ще се проведе от 27 до 30 май, а скоро ще бъдат официално съобщени инструкторите и тренировките, в които ще се включат участниците.

We Love Aerobics се завръща, за да ви зареди с много настроение, движение, тонус и емоции.
Тази година сме на нова локация, като домакин ще бъде спортния ваканционен комплекс Терма вилидж в Кранево.
5-звездните хотели, вилите, олимпийските басейни, писта за бягане, са само една малка част от комфорта на участниците по време на фитнес фестивала, за който сме помислили. Домакините ще предложат на своите гости много екстри, а най-голямото предимство е прекрасния плаж с фин пясък“, сподели Гаджев.
От 6 до 9 май Терма вилидж ще бъде домакин и на още едно ново и авторитетно събитие – тенис турнир за любители от веригата на Weekend TourTherma Village Open I. Ще бъдат излъчени шампионите на сингъл при мъжете и жените, както и на двойки на новия тенис комплекс във ваканционното селище. В ход са регистрациите на турнира ТУК. В комплекса в Кранево участниците ще се насладят не само на своя любим спорт сред приятели, но и на комфорта на домакините, на СПА възможностите и на хубавото майско слънце на плажа, който е в близост до националния резерват „Балтата“.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията