Slide
Slide

Сандански. В месеца на Сандански в Bgtourism.bg, който се реализира съвместно с местното Сдружение на хотелиерите, ресторантьорите и туроператорите, днес Ви представяме един от малките и търсени хотели за градска почивка. Той привлича и впечатлява своите гости със своята тереса, от която се разкрива прекрасна панорамна гледка. Чудесният климат, възможностите за СПА туризъм и здравословен въздух са причините гостите от цялата страна да посещават дестинацията. Сред основните гости са българи, но често тук отсядат гърци, македонци, сърби и туристи от други националности.

„Хармония и спокойствие, обслужване и опит – хотел „Time Out“ предоставя всички удобства, за да направи престоя на гостите си незабравим.“, споделят домакините. Хотелът разполага с 34 луксозни двойни стаи със спалня или две отделни легла, както и два 2 луксозни апартамента с дневна и спалня.

Всички помещения се отличават с елегантно обзавеждане и модерно оборудване. Посетителите на хотела се възползват от: кабелна телевизия, безжичен интернет, телефон, климатична инсталация, просторна озвучена баня с вана и сешоар. За удобство на своите гости хотелът предлага възможност за поставяне на допълнителни легла, а за семейства с две или повече деца се предлагат свързани стаи. За допълнителен комфорт на своите гости хотелът предоставя безплатни халат.

Сподели публикацията