Стара Загора. Нова благотворителна инициатива, насочена към училищата в Кения, започна от днес български туроператор. „До края на февруари всеки, който иска да помогне с различни материали като цветни моливи, химикалки, флумастери, тетрадки и всякакви други неща, които са необходими за учебния процес на децата в Кения, ще бъде добре дошъл в офиса на Кондор Холидей“, заяви за bgtourism.bg собственикът на компанията в Стара Загора Тодор Иванов. Той посочва, че всеки, който желае да се включи и да помогне на децата, може да донесе каквото иска и смята, че ще е от помощ за учениците в африканската държава.

„Всички разходи по доставки, такси и т.н., ще бъдат за моя сметка. Всеки, който не е от Стара Загора, може да прати всичко чрез куриерските служби, като разходите отново се ангажирам да бъдат поети от мен“, добави Иванов. Наскоро той се завърна от Кения, където посети местно училище и направи дарение на децата, като им подари спортни принадлежности и други необходими материали.

Адресът, на който всички може да изпращат учебните пособия е: гр. Стара Загора, Княз Борис 100 (битов комбинат, 2 етаж), Кондор Холидей, Тодор Иванов – Tel. +359 882 889 222

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията