Slide
Slide

Тази седмица сме избрали за вас 5 интересни събития в София, Варна, Кранево и Добрич. Коледният дух ни завладява все повече с наближаването на предстоящите празници. И тази година в морската ни столица ще се проведе Семейна вечер за джинджифилови къщички. Работилницата сплотява цялото семейство, а събитието е с благотворителна цел. Ако скоро не сте посещавали термалният комплекс AQUAHOUSE Thermal & Beach в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ край Варна, то сега е времето да си подарите здраве с минерална вода. Препоръчваме Ви Финландската сауна с уникална панорама към Черно море, както и да потопите цялото си тяло в много, ама много топла вода. Гарантираме, че цял ден няма да искате да излезете от това вълшебно място. Нямате планове за съботната вечер с Вашите приятели? Е, текила партито в бар „Мулен Руж“ в петзвездния хотел „Терма Еко Вилидж“ в Кранево, ще придаде необходимото настроение на Вашия уикенд. Предложенията ни тази седмица допълват спортното зимно издание на „Бягай с мен“ в красивия градски парк в Добрич, както и да посетите Mish Mash Fest-а в София. Запознайте се с нашите предложения за по-добър уикенд!

1. Семейна вечер за джиджифилови къщички – Варна

Помните ли миналогодишната работилница за украсяване на джинджифилови къщички във Варна? На 8-ми декември сте поканени да се включите в работилница за украсяване на джинджифилови къщички, с любезното съдействие на ИКЕА. В неделя от 16:00ч. на ул. Преслав 53 във Варна можете да включите вашето въображение и да украсете своята джинджифилова къщичка с бонбони, бастунчета, лукчета, солети и всякакви разноцветни лакомства. Събитието е организирано от The Social Teahouse. Домакините насърчават всички мами и татковци, баби и дядовци да се включат активно, защото готвенето заедно ни сплотява, а споделеното щастие ни прави семейство. Участието е 15 лв. за възрастен и 8 лв. за дете, които се заплащат на място в Чайната. 100% от приходите от семейната вечер ще бъдат дарени на менторската програма на Социалната чайна – мястото, което дава първа работа на младежи, израснали в домове.

2. AQUAHOUSE Thermal & Beach

Ако искате да прогоните умората, стреса и напрежението или просто да се забавлявате, тук е мястото, където ще откриете безброй възможности за спорт, релакс, плаж, водни емоции и забавления. AQUAHOUSE Thermal & Beach е истинско богатство за страната ни, насладете му се! Препоръчваме Финландската сауна, която е благоприятна за подобряването на тонуса, кръвообръщението и за засилване на имунната система. Тя е традиционен, ефикасен и безопасен метод за премахване на токсините от тялото.

Поради своите високи, но поносими температури (от 80 до 100°C), финландската сауна повишава температурата на тялото, което от своя страна стимулира потните жлези и предизвиква дълбоко изпотяване. Така тялото отделя множество токсини и вредни вещества. Финландската сауна е с уникална гледка към морето (виж водещата снимка на публикацията).

3. Текила Парти в бар „Мулен руж“ в хотел Терма Еко Вилидж в Кранево

Мексиканците смятат, че текилата е най-добрата огнена вода, изобретявана от човечеството. Дали ще се съгласите с тях или не, зависи от вас! На 07.12.2019 г. от 22 до 02.30 часа ще намерите горещо парти, страхотна музика, море от позитиви и текила. Заряд от жизненост, енергия и желание да танцувате ще ви бъде представено тази вечер от домакините! За записвания и резервация :+359 897 977 851

4. Mish Mash Fest – София

И този декември имаме покана за Mish Mash Fest – Christmas is coming! Там ще ви очаква един светъл, красив и коледен празник на талантливите хора, добрия вкус и най-оригиналните идеи за подаръци.  Коледното издание на феста ще се проведе на ново място – под стъклените куполи в Ларгото, част от античен комплекс „Сердика“. Датите са 7 и 8 декември, а работното ни време през уикенда ще бъде от 10 до 19 часа.

Входът е свободен! Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община за 2019 г.

5. Бягай с мен – зимно издание

Искаш ли да влезеш във форма? Но не искаш да си сам. Присъедини се към предизвикателството да бягаш заедно с други приятели на спорта. Интересната инициатива ще се проведе в красивия градски парк „Св. Георги“ в Добрич. Стартът е до павилиона за Фреш, на 7 декември от 9 часа.

ЗА КОГО Е ?
• Всеки, който желае да подобри бягането си.
• Напълно начинаещи, които искат да натрупат сили, за да пробягат първите си 2.5 км или 5 км

КОГА ?
• Всяка тренировка ще се обявява с отделно събитие.
• Очаква се провеждането им да е всяка събота или неделя от 09.00 до 10.00 часа ,като през есенно-зимния сезон мероприятието ще се провежда само ако не вали дъжд и сняг и при температури над 0 градуса.
КАК?
• Всяка тренировка ще е различна.

КЪДЕ ?

• Провеждането им ще се случва на различни места, но най- често старта ще е до Павилиона за фреш срещу Обществената тоалетна

КАКВО ТИ ТРЯБВА?

• Обувки подходящи за бягане.
• Топло Облекло подходящо за сезона.
• Желание и добро настроение.

КОЛКО ?

• Всеки може да участва на една, няколко или всички обявени тренировки.
• Всяка тренировка ще отнема от 30 мин до 1 час.
• Организацията на тренировките е доброволна и БЕЗПЛАТНА.

КОЙ?

• Всеки е добре дошъл да се включи с предложение или участие в организацията на всяко занимание.
• Споделете каузата с хора които ще ви подкрепят.

Готови ли сте за предстоящия уикенд? Това са едни от най-горещите събития и места в следващите два дни!

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията