СНИМКИ ПЛАМЕН ГУТИНОВ, CHERNOMORE.BG
Slide
Slide

„Варна – целогодишна дестинация за здравен и медицински туризъм“. Това е темата на кръгла маса, която ще се проведе в курорта „Св. Св. Константин и Елена“. Събитието ще се състои на 8 ноември (четвъртък) 2018 г. от 17 до 18 часа в Конферентна зала Варна, Хотел Астор Гардън.

Кръглата маса е част от празничната програма, посветена на 110-годишнината на курорта Св. Св. Константин и Елена и се реализира в рамките на Борда на Европейската СПА Асоциация, чиито домакин е първият български морски курорт от 7 до 9 ноември 2018 г.

Сийка Кацарова – вицепрезидент на ЕСПА

В кръглата маса ще вземат участие г-н Тиери Дюбоа – президент на ЕСПА, вицепрезидентите на ЕСПА г-жа Сийка Кацарова (България), г-н Гунлаугур Йонсон (Исландия) и д-р Янка Жалезакова (Словакия), членове на борда на ЕСПА от Португалия, Унгария, Франция, Италия, Словения, Холандия, Сърбия, Хърватия и Румъния, г-н Коста Базитов – зам. Кмет на Община Варна, г-жа Соня Георгиева – Директор на Дирекция „Туризъм“ и г-жа Анастасия Георгиева – Директор на дирекция „Здравеопазване“ в Община Варна, представители на университети, браншови организации в сферата на туризма.

Сподели публикацията