Снимка Алекс Гигов
Slide
Slide

София. Изпълнителното бюро на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) призовава членовете си да помогнат според силите си на пострадалите от наводненията в община Карлово. Членовете на национално представената организация с 36 регионални структури могат да дарят легла, матраци, завивки и друго обзавеждане, да осигурят безплатно временно настаняване на загубилите домовете си и на тези, чиито къщи са разрушени, да доставят хранителни продукти, с които членовете от региона да осигурят топла храна, както и питейна вода на жителите на селата в региона.

Припомняме, че БХРА организира и кампания в помощ на медиците, които бяха денонощно на първа линия в най-тежките месеци в битката с непознатия Ковид-19. Тогава от БХРА организирахме кампанията „Топъл обяд“, чрез която осигурявахме прясна и питателна храна на лекари, медицински сестри, санитари и доброволци в болничните заведения в цялата страна.

От БХРА искрено вярваме, че Съединението на България е празникът, в който за пореден път можем да защитим един от девизите на БХРА: „Силни сме когато сме заедно“ и въпреки тежката криза, в която се намира туристическият сектор, нашите членове за пореден път ще откликнат и ще помогнат на пострадалите, за да сме съпричастни с болката и страданията на хората, всеки според възможностите си.

Сподели публикацията