Slide
Slide

Добрич. Отстъпки до 50% ще получат жителите на Добрич и региона в Албена по случай 50-годишнината от създаването на ваканционното селище. Книжки със специалните отстъпки ще се продават за 4,90 лв. в офиси в Добрич и Албена. Това беше разяснено по време на провелата се днес в сградата на Висшето училище по мениджмънт в Добрич пресконференция.

„Албена винаги е била неразривна част от живота на Добрич и региона още от своето създаване“ каза Димитър Тачев – зам.директор „Маркетинг и продажби“ в Албена.

По време на пресконференцията той, директорът на „Албена Тур“ Красимира Стоянова и Росица Йорданова – зам.кмет на община град Добрич представиха “Sunday fest” – специална оферта за добричлии и жителите на региона, която вече стартира пробно през миналата седмица при голям интерес и от която се възползваха вече 41 души.

Отстъпките в Албена, включени в специалните книжки, са: 30% при посещение на ресторантите „Tex Mex Beergarden” и „Celebritá“, 30% отстъпка при консумация в бистро „Фламинго“ и на снек бар „Аква Мания“, 30% отстъпка за вход в един от най-добрите водни паркове в Европа – „Аква Мания“, 30% отстъпка за СПА процедури в СПА центровете „Медика“ (хотел Добруджа), Senses SPA (Maritim Paradise Blue) и Elements (Фламинго Гранд Хотел&СПА), 30% отстъпка за вход в реновирания вътрешен минерален басейн на хотел „Добруджа“, цена от 2 лв. за чадър или шезлонг на оценения със „Син флаг“ за чистота плаж на Албена и  50% отстъпка от цената за нощувка в избрани 3-звездни хотели при настаняване на база Ол инклузив или Нощувка и закуска. Автобусите от Добрич ще тръгват в неделя и в понеделник в 9:30 от Младежки дом „Захари Стоянов“, а от Албена връщането е в 17:00 от паркинга пред Административната сграда. От отстъпките могат да се възползват и гостите със собствен транспорт, като цените за вход в Албена с автомобил за различните зони остават непроменени.

На въпрос от журналисти относно заетостта на плажа, която би създала проблеми с намирането на чадъри и шезлонги, Красимира Стоянова успокои присъстващите, че в дните неделя и понеделник в комплекса има по-малко гости, затова няма причина за безпокойство. Притежателите на промоционална книжка имат право сами да изберат на кой плаж да се възползват от уникалното намаление.

Сподели публикацията