Добрич. Отстъпки до 50% ще получат жителите на Добрич и региона в Албена по случай 50-годишнината от създаването на ваканционното селище. Книжки със специалните отстъпки ще се продават за 4,90 лв. в офиси в Добрич и Албена. Това беше разяснено по време на провелата се днес в сградата на Висшето училище по мениджмънт в Добрич пресконференция.

„Албена винаги е била неразривна част от живота на Добрич и региона още от своето създаване“ каза Димитър Тачев – зам.директор „Маркетинг и продажби“ в Албена.

По време на пресконференцията той, директорът на „Албена Тур“ Красимира Стоянова и Росица Йорданова – зам.кмет на община град Добрич представиха “Sunday fest” – специална оферта за добричлии и жителите на региона, която вече стартира пробно през миналата седмица при голям интерес и от която се възползваха вече 41 души.

Отстъпките в Албена, включени в специалните книжки, са: 30% при посещение на ресторантите „Tex Mex Beergarden” и „Celebritá“, 30% отстъпка при консумация в бистро „Фламинго“ и на снек бар „Аква Мания“, 30% отстъпка за вход в един от най-добрите водни паркове в Европа – „Аква Мания“, 30% отстъпка за СПА процедури в СПА центровете „Медика“ (хотел Добруджа), Senses SPA (Maritim Paradise Blue) и Elements (Фламинго Гранд Хотел&СПА), 30% отстъпка за вход в реновирания вътрешен минерален басейн на хотел „Добруджа“, цена от 2 лв. за чадър или шезлонг на оценения със „Син флаг“ за чистота плаж на Албена и  50% отстъпка от цената за нощувка в избрани 3-звездни хотели при настаняване на база Ол инклузив или Нощувка и закуска. Автобусите от Добрич ще тръгват в неделя и в понеделник в 9:30 от Младежки дом „Захари Стоянов“, а от Албена връщането е в 17:00 от паркинга пред Административната сграда. От отстъпките могат да се възползват и гостите със собствен транспорт, като цените за вход в Албена с автомобил за различните зони остават непроменени.

На въпрос от журналисти относно заетостта на плажа, която би създала проблеми с намирането на чадъри и шезлонги, Красимира Стоянова успокои присъстващите, че в дните неделя и понеделник в комплекса има по-малко гости, затова няма причина за безпокойство. Притежателите на промоционална книжка имат право сами да изберат на кой плаж да се възползват от уникалното намаление.

Сподели публикацията


Официален туристически портал на България Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA