Slide
Slide

София. Националният превозвач „България Еър“ е сред топ 30 на най-желаните работодатели в България. Това показват данните от независимото проучване Employer of Choice, което ToTheTopAgency реализира в партньорство с Forbes.

Чрез анонимна анкета сред 5000 служители, организаторите класират компаниите, които са получили най-висока оценка като работодател. Националният превозвач е единственият представител на авиотранспортната индустрия в целия ранкинг. Независимото проучване е по лиценз на британската Modern Management Consulting, като оценява редица емоционални фактори и функционални показатели. „Анкетата е проведена в условия на несигурност и зараждаща се сериозна финансова криза. Затова служителите дават предимство на компаниите, които според тях са стабилни, имат силна перспектива за бъдещо развитие. Голямо значение отдават на това дали работодателят има силна реномирана марка, дали разпознава и дали се възползва от възможностите на пазара“, споделят авторите на проучването.

Това е още едно признание за работата на националния превозвач на България. Авиокомпанията продължава стремежа си да отговоря навременно на всички изисквания на пазара на труда. Освен за служителите си, „България Еър“ осигурява и непрестанно подобрение на всички предлагани услуги за своите клиенти.

Сподели публикацията