Slide
Slide

София. Единственият туроператор, който реализира чартърен полет до о-в Занзибар за Нова година 2022, представи вече традиционната си програма, която тази година отново ще се осъществи с директен полет от София на 26 декември 2022 г. Тя включва 7 нощувки, а туристите разполагат с избор от хотели, за които агенцията ексклузивно гарантира стаи с автоматично потвърждение.

Ако мечтите Ви за новогодишна ваканция включват безкрайни плажове в бяло сияние, коралови рифове, прозиращи през кристално сините води Индийския океан, дива, недокосната природа, вълшебен аромат на подправки и наслада на ледени коктейли под сянката на леко полюшкващи се от бриза палмови дървета, то африканският остров е отличен избор за едно романтично, екзотично и повече от различно изживяване.

𝐊𝐀𝐑𝐀𝐅𝐔𝐔 𝐁𝐄𝐀𝐂𝐇 𝐑𝐄𝐒𝐎𝐑𝐓 & 𝐒𝐀 5*/ Гарантирани стаи с автоматично потвърждение на цени от 2 329 евро

Петзвездният Karafuu Beach Resort & SPA е разположен в уединен участък на източното крайбрежие на острова, сред бели като пудра пясъци и прекрасна тропическа градина, само на 50 минути от летището. В близост до хотела се намира известният ресторант The Rock разположен  на скала в океана, до който може да се стигне с лодка от хотела.

Предлага завидна гама от просторни стаи с красиви веранди в автентични къщички, построени под африканска слама макути, всички декорирани в традиционен занзибарски стил.

Четирите ресторанта и пет бара ще задоволят и най-взискателните вкусове с избор от традиционна суахили кухня с аромат на местни подправки, италиански изкушения, международни специалитети и екзотични разхладителни коктейли.

RIU PALACE ZANZIBAR 5*/Гарантирани стаи с автоматично потвърждение на цени от евро 3 397 евро

Луксозен хотел с изумителни гледки към към Индийския океан, петтзвездният се намира на северния бряг на острова, разположен на самия плаж Нунгви. Като част от веригата, предлага ексклузивните услуги на RIU Hotels & Resorts.

Всички стаи са отличителни със своя дизайн и простор, а за желаещите престой сред пълен лукс, комплексът разполага с частни вили със собствени басейни.

Потопете се в топлите прозрачни води на океана, поплувайте освежаващо в някой от трите басейна или удобно се отпуснете под слънчевите лъчи на приказния плаж. Атлетичните гости имат възможност да се насладят на водни спортове като каяк и гмуркане.

Що се отнася до гастрономията, на разположение са основен ресторант с шоу кукинг и три тематични ресторанта, които поднасят изискани фюжън, стек хаус и рибни ястия. Петте бара – при басейна, плажа и лаундж, освен екзотични и традиционни коктейли, сервират на своите гости превъзходни предястия снек закуски.

Занзибар е точен избор да се насладите на почивката от мечтите си. За острова може дълго да се разказва, но за да изживеете автентично своето африканско приключение, можете да посетите част от емблематичните островни забележителности като се включите в някои от организираните допълнителни екскурзии /пълна информация за тук/ по време на Вашата екзотична почивка.

MY BLUE HOTEL 4*/ Гарантирани стаи с автоматично потвърждение на цени от евро 2 067 евро

My Blue Hotel се намира северното крайбрежие на остров Занзибар, сред красивата природа на рибарското селище  Нунгви, известно с живописните залези и типичните местни барове по крайбрежието, на 55 км от летището.

Хотелът е построен в хармония с околната среда, оригиналност и елегантност създават перфектна атмосфера за отпускаща почивка. Стъпите ли веднъж на плажа, ще бъдете очаровани от белия пясък и хилядите нюанси синьо на Индийския океан. Ще се възхитите на красивия залив, защитен от масивни скали и спокойно и чисто море, което за разлика от останалата част на острова е по-малко засегнат от приливите и отливите.

Основният ресторант предлага италианска и международна кухня, а плажният а-ла-карт ресторант MWEZI BEACH – морски дарове, омари, суши, както и снек меню. Екзотични питиета и коктейли се предлагат 2 бара – на басейна и на плажа.

Два открити басейна, заобиколени от тропически градини и басейн с джакузи на плажа, фитнес и СПА център се грижат за Вашия островен релакс.

HOTEL RIU JAMBO 4*/ Гарантирани стаи с автоматично потвърждение на цени от 2 582 евро

Hotel Riu Jambo се намира на първа линия на северното крайбрежие на о-в Занзибар, в Нунгви – един от най-популярните райони на острова, известен с тюркоазените си води и великолепни залези.

От тази година е част от испанската хотелска верига Riu Hotels & Resorts. Хотелът е перфектно място за бягство от зимата и уединение сред екзотични плажове и палми. Отличен избор както за семейства с деца, така и за двойки. Работи на база 24h All Inclusive.

Основен ресторант с  интернационална кухня и шоу кукинг и 3 а-ла-карт ресторанта – италиански, азиатски и гурме поднасят на гостите изобилие от разнообразни традиционни и световни вкусове.

Предлага разнообразие от активности, нощни забавления, музика на живо и шоу програми за всички възрасти. Нещо повече, има 4 невероятни открити басейна, единият от които посреща с екзотични коктейли само възрастни в своя плувен бар.

Най-малките гости могат да си прекарат страхотно в детския басейн или в RiuLand. Любителите на спорта разполагат с богат избор от възможности, включително каяк, падъл сърф и гмуркане.

𝐔𝐑𝐎𝐀 𝐁𝐀𝐘 𝐁𝐄𝐀𝐂𝐇 𝐑𝐄𝐒𝐎𝐑𝐓 4*/ Гарантирани стаи с автоматично потвърждение на цени от евро 2 142 евро

Uroa Bay Beach Resort е удобно разположен на югоизточното крайбрежие, само на 45 мин. от международното летище. Единственият комплекс на острова, който е изцяло достъпен за хора в инвалидни колички, включително и на плажа.

Съчетанието от привилегировано местоположение и високо ниво на комфорт и гостоприемство, правят хотела един от чудесните избори в Занзибар.

Широкият му бял пясъчен плаж е сред най-красивите и предлага на своите гости типичните за острова чадъри и шезлонги, където да се отпуснат на слънце с разхладителен екзотичен коктейл.

Освен на широка гама местна и интернационална кухня, можете да се насладите и на възхитителна селекция от домашни бисквити, пресни сладкиши, сокове и кафе.

AZAO RESORT & SPA 4*/ Гарантирани стаи с автоматично потвърждение на цени от евро 1 636 евро

Разположен на източното крайбрежие на острова, на брега на Индийския океан, Azao Resort & Spa предлага на своите гости релаксиращо бягство в района на Понгве. Намира се на 35 км от летище Занзибар и столицата Стоун Таун и само на 13 км  от природния резерват Кичвеле.

Стаите разполагат гледка градина или море, a стилът им е решен с красиви високи тавани от дърво, мраморни настилки и френски прозорци.

Хотелът разполага с основен ресторант, предлагащ местна и интернационална кухня, приготвена с подправки, които се отглеждат на острова.

На разположение на гостите са лаундж с библиотека, наргиле бар, бар на плажа и бар при басейна, СПА център и магазин за сувенири.

  • Полудневна екскурзия „Каменният град“ (Stone Town)
  • Полудневна екскурзия „Островът на затворниците“ (Prison Island)
  • Полудневна екскурзия „Островът на подправките“ (Spice Tour)
  • Eкскурзия “Синьо сафари” (Safari Blue)
  • Полудневна екскурзия до резервата „Йозани“ (Jozani Forest)

Нова година ‘2023 Ви очаква там, където звуците, цветовете и вкусовете събуждат емоции, скрити в дълбините на душата! Името на дестинацията е ЗАНЗИБАР – лятно изкушение, което ще ви донесе успех за новата 2023 г. и незабравими емоции, които дълго ще ви напомнят за приказните изживявания!

При въпроси или необходимост от препоръка за избор на хотел, специалистите по туризъм на агенцията са готови да Ви окажат професионално съдействие.

За контакти и резервации:

0700 1 43 43, + 359 2  951 57 57,

office@emeraldbg.com, www.emerald.bg

FB: https://www.facebook.com/emerald.bg

IG: https://www.instagram.com/emerald.travel/

Сподели публикацията