Slide
Slide

Един от най-големите уеб портали Yahoo! се срина. Не работи нито една от услугите и продуктите на американската компания. Част от потребителите имат временен достъп, но за милиони потребители сървърите са неодостъпни от часове. Yahoo е най-сериозният съперник на Google, а имейл услугата им си съперничи с Gmail и Outlook. „Тази сутрин изглежда, че Yahoo страда от сериозни затруднения и прекъсвания“, съобщават световните медии.

АКВАФИТНЕС УИКЕНД

Хиляди са подали сигнал, че имейлите им не работят, съобщава Trafficnews. Нито могат да влязат в пощата си, да разгледат кореспонденция, нито да изпратят имейл.

Според информация от сайт за независим мониторинг, най-засегнати от липса на достъп до сървърите на Yahoo! са районите на Великобритания и редица територии в Азия. Проверка на BGtourism.BG показа, че от България няма достъп до сайтовете и услугите на компанията.

Потребителите вече дебатират прекъсването в социалните мрежи, като освен възмущение и гняв заради нарушената работа, някои от потребителите споделят, че всички NS сървъри на Yahoo са недостъпни. Към момента няма официално съобщение за това какво е причинило проблемите с Yahoo.

Сподели публикацията