Хотел Vincci Marillia
Slide
Slide

Ексклузивни хотели, бонуси без аналог и атрактивни цени превръщат Тунис в топ дестинация през есента

София. Днес ще насочим вниманието Ви към една от най-търсените дестинации на българския туроператор Екватор за 2021 година, а именно – почивка в Тунис с директен чартърен полет от София и Варна.

На първо място Тунис се слави с изключителните си плажове и туристически курорти – Сус и Хамамет. Съчетават в себе си традиционната арабска култура с модерното и удобното на 21-ви век, което се търси от всеки плажуващ. Градчетата са оживени, перфектни за вечерни разходки, с мирис на морски бриз и вкусотийки на всеки ъгъл.

Тунис, Снимка Тереза Пенева, АБАКС

Огромният набор от хотели, които са проверени и ексклузивни много помагат за индивидуална оферта за всеки клиент – от големи семейства с деца, до двойки на всякаква възраст, споделя пред Bgtourism.bg Петя Борисова от туристическа агенция Екватор, която е с над 20 години опит в туризма.

Едни от най-търсените хотели са от веригата Ibersotar и TUI – имаме само положителна обратна връзка и множество доволни почиващи. Хотелите са с голяма прилежаща площ, разполагат с аквапарк за малчуганите и богата All Inclusive концепция за възрастните.

Хотел TUI Blue by Two SCHEHERAZADE

Анимацията е целодневна и е за всяка възраст. Главно ориентираме клиентите към 4 и 5 звездни резорти, като има и различни ценови диапазони – от по-достъпните хотели от веригата Vincci до най-луксозните хотели като Steigenberger.

Хотел STEIGENBERGER MARHABA TALASSO 5*

Освен плаж, много почиващи се възползват и от допълнителните екскурузии, които се предлагат на място. Хит на пазара е двудневната екскурузия до Сахара и обратно, с включена нощувка в хотел в оазис. Междувременно се разглежда Колизеума в Ел Джем (интересен факт , филмът гладиатор е сниман точно там, защото е по-запазен от този в Рим) , берберско селище, яздят се камили и се препуска през пустинята с ATV-та. Да не пропуснем и разглеждането на пресъхналото езеро Шот Ел Джерид – все още стоят огромни късове сол, които наподобяват лед насред пустинята. А черешката на тортата е посещение на декора от „Междузвездни войни“ – Татуин, който е запазен и до ден днешен.

„Препоръчваме и екскурзията до Кап Бон и столицата Тунис – изключително интересно поднесена история от един от топ гидовете в държавата – Хабиб – тунизиец, който е учил в България. Положителната обратна връзка от Хабиб, която сме получавали е на 100%.

Тунис се наложи и все още си пази чара като една от най-добрите арабски страни за почивка на плажа“, споделя Петя Борисова.

Почивка в Тунис – полет от София

Почивка в Тунис – полет от Варна

Цените за октомври започват едва от 610 лева, а всеки пакет включва:

– Самолетен билет София – Енфида – София с включени летищни такси;

– Трансфери летище – хотел – летище;

– Чекиран багаж 20 кг. и ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x23;

– Съответният брой нощувки на база All Inclusive;

– Представител на туроператора по време на престоя;

– ПAKET ЗА МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ;

– Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс от Евроинс, с покрит риск за COVID-19;

-Застраховка отмяна на пътуване с Евроинс с покрит риск за COVID-19 или положителен PCR тест преди отпътуване.“

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията