Slide
Slide
Бургас. „Първият тематичен юлски уикенд на Бургас беше невероятен, с много и различни събития!
Според Booking през почивните дни 90% от местата за спане в града са били ангажирани. А това лято имаме още толкова много да ви покажем“, сподели днес във своята фейсбук страница кметът на Бургас Димитър Николов.

Част от многобройните и интересни събития в изтеклия тематичен бургаски Ретро уикенд, беше и вторият кръг от Националния джет ски шампионат. Той се проведе на плажа, пред заведението Saxa Beach Club. Организаторите от бургаския клуб „Акватракс“ и Община Бургас осигуриха отлични и безопасни условия, а състезанието привлече емоционална публика.

„Днес, 5 юли, е професионалният празник на служителите в МВР. Използвам повода да им честитя още веднъж и им благодаря за усърдието и професионализма, с които изпълняват своите задачи. За сигурността в Бургас се грижат стабилни и отговорни хора, да са живи и здрави!
За това, като туристически град Бургас да е интересен и привлекателен, ни помагат всички. Признателен съм на партньорите в многобройните събития, които организираме. Дори бургаските полицаи и пожарникари участват в този процес“, посочи още кметът.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията