Slide
Slide

Кранево. В морското селище Кранево вдигнаха голям шоурум за яхти, джетове и лодки, който ще отвори врати в края на този сезон, съобщи за информационна агенция BGtourism.BG собственикът му Кирил Иванов. Изложбеното пространство се намира в началото на Кранево – вдясно, в посока Златни пясъци.

Шоурумът в Кранево

Инвестицията е на стойност 2 милиона лева. Тя ще даде възможност да се открият 10 работни места.

Халето е 1 920 квадрата, а общото пространство е 10 000 кв.м. Шоурумът ще предлага последен писък на модата сред водните моторни средства. В него ще могат да се видят яхти с дължина до 10-12 метра, джетове, 3-10-метрови гумени лодки и др.

Собственикът на компанията е в този бизнес през последните 30 години. Той оперира в Съединените щати, разработил е бизнеса и по родното ни Черноморие, а сега реализира изложебното пространство и в Кранево, откъдето родом е неговата майка.

„Ще предлагаме сервиз и обучение. До нас са сериозни хотелиери и два големи курорта като Албена и Златни пясъци. Нашите клиенти ще имат възможност по време на своята ваканция да си наемат ахти, лодки, джетове. Планираме в началото на всеки сезон да представяме нашите възможности пред туристически компании и собственици на хотели“, заяви за BGtourism.BG Кирил Иванов.

Сподели публикацията