Slide
Slide

Албена. От днес до 8 май ваканционно селище „Албена“ посреща турнира Albena Tennis Holiday, част от категория ITL500 на Интерактив тенис. Програмата на сингъл при мъжете включва минимум 5 срещи, като участниците ще бъдат разпределени в групи. Ще се играе 2 от 3 къси сета (до 4 гейма). В курорта ще бъдат излъчени и шампионите на сингъл при жените, на смесените двойки, както и на двойки мъже. Квалификационните дни са на 6 и 7 май, а финалите на сингъл, двойки и утешителните турнири са планирани за 8 май – понеделник.

„Вълнуваме се, че организираме турнир в първия и единствен Европейски курорт на спорта, който през последното десетилетие се утвърди като любима дестинация за тенис ваканция сред любители и професионалисти на всички нива от България и чужбина. Вярвам, че в Албена участниците ще получат най-добрите условия за настаняване, игра и почивка. Заедно с курорта поставяме началото на едно дългосрочно и успешно партньорство, което очаквам през годините да привлече не само много, но и най-добрите любители на тениса и техните семейства“, споделя организаторът Ивайло Цанков.

Победителите ще получат купата и голямата награда, но и ще си тръгнат от ваканционното селище с 500 точки за годишното класиране и финалите през декември. Голямата награда на сингъл при мъжете и жените включва и два ваучера „Уикенд за двама“, осигурени от Албена.

Сподели публикацията