Slide
Slide

Полетите на авиокомпанията до Крит ще кацат в столицата Хераклион

София. С началото на новия туристически сезон и все по-топлите дни, “България Еър” ще зарадва всички свои пасажери с директни полети до една от най-изкушаващите гръцки дестинации, където дните са дълги, топли и солени, а настроението – екзотично.

Пътниците на авиокомпанията и всички, влюбени в морето и пътешествията, съвсем скоро ще могат да кажат “калимера” на остров Крит, известен още като “Островът на митовете и легендите”. “България Еър” стартира полетите си от София до Хераклион на 22 май.

Полетите отнемат само около 1 час, в рамките на който всеки може да се настрои на лятна вълна още през месец май. Едно от големите предимства на директните полети на “България Еър” до остров Крит е, че националният превозвач каца в сърцето на острова – в столицата Хераклион. В непосредствена близост до града е разположена най-известната забележителност на острова и най-големият археологически обект от времето на минойската цивилизация – дворецът Кносос.

Остров Крит е дестинация, богата както на история, така и на пленителни културни забележителности. Той е петият по големина остров в Средиземноморието и изобилства от изящни плажове с кристална вода, където всеки може да плажува спокойно далеч от големите тълпи хора. Дарен с невероятна природа, скални масиви и незабравими гледки, остров Крит крие в себе си и много диви кътчета.

Сподели публикацията