Изненади, отстъпки и фейсбук игра за безплатни самолетни билети очакват пасажерите

София.  Разширяване на полетната мрежа с нови дестинации, нови партньорства и кодшеър сътрудничества в цял свят, обновена по-изгодна програма за лоялни клиенти Fly more, нови още по-удобни младежки тарифи за пътувания на студенти и учащи с “България Еър” и изненади за пасажерите – с тези и още хубави новини беше белязана настоящата година за националния превозвач.

По повод големия си празник авиокомпанията стартира фейсбук игра, в която всеки може да спечели два билета по директен полет на националния авиопревозвач. В коментар под публикацията на играта във фейсбук желаещите да участват в играта трябва да споделят снимка на любимата си дестинация и да отбележат човека, с когото биха искали да сподели втория самолетен билет, в случай че спечелят. Всички участници, които изпълнят тези условия, ще бъдат включени в томбола за два билета до избраната от тях дестинация на “България Еър”. По този начин авиокомпанията споделя празника с всички свои пътници и им благодари за доверието през годините.

Въпреки предизвикателствата, които пандемията от коронавирус вече две години поставя пред авиацията, “България Еър” непрестанно работи върху усъвършенстване на услугите си и инвестира в комфорта на пасажерите. Затова и по повод 19-ия си рожден ден, на 4, 5 и 6 декември, авиокомпанията организира още една изненада – навръх празника на всички пътници на борда на всички полети на авиокомпанията, ще бъдат подарени ваучери с 19% отстъпка за следващия им полет.

На 4 декември 2002 година се изпълнява първият полет на “България Еър”  по направлението София – Лондон – Париж – София. Сега, 19 години по-късно, авиокомпанията оперира до 29 директни дестинации в Европа, като поддържа две вътрешни линии, с които осъществява връзки между София, Бургас и Варна. Благодарение на десетките си партньори, авиокомпанията осигурява на пасажерите си възможност да посетят почти всяко кътче на земята. “България Еър” e партньор и със световно признати авиокомпании, като Aegean, Aeroflot, Air France, Air Serbia, ITA Airways, Iberia, KLM и Qatar Airways.

“България Еър” има зад гърба си десетки награди. Неколкократно, националният превозвач е обявяван за най-предпочитаната авиокомпания на българския пазар от годишния престижен конкурс Sky Awards. Авиокомпанията е отличавана и в още две категории от същия голям конкурс – „Най-предпочитана авиокомпания за къси и средни полети от/до България“ (Sky short/middle haul) и „Най-предпочитана авиокомпания от професионалистите“ (Sky Friend).

От началото на месец ноември пътуването с националният превозвач стана още по-приятно. Авиокомпанията възобнови предлагането на храна на борда си, както в икономична, така и в бизнес класа. Пътниците, избрали да летят в икономична класа, получават безплатно пакетиран топъл сандвич и напитка по избор, а пасажерите в бизнес класата имат възможност да се насладят на разнообразно и много вкусно 4-степенно меню.

Всеки може да направи пътуването си по-просторно и вкусно, като се възползва от услугата Upgrade до бизнес класа от 24 часа до 40 минути преди полет. По повод възобновяването на кетъринга, авиокомпанията дава възможност на повече пътници да се насладят на кулинарните изкушения с атрактивни цени на билетите за бизнес класа. Информация за всички актуални промоции на „България Еър“ може да откриете на уебсайта и в социалните мрежи на компанията. Билети може да закупите онлайн на www.air.bg , както и през мобилното приложение Bulgaria Air.

В интерес на сигурността и здравето на пасажерите, носенето на предпазни маски по време на полет с „България Еър“ остава задължително за всички. За максимална защита самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират както със специални препарати, така и с ултравиолетови лъчи (UV) чрез системата HoneywellUV Cabin System II. Технологията доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности.

Качеството на въздуха в самолетите се гарантира от специални филтриращи системи HEPA, които осигуряват постоянна циркулация на термично обработен въздух до над 200 градуса, ограничавайки евентуално разпространение на каквато и била зараза по въздушен път.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA