Slide
Slide

Обзор. HVD хотелите в Обзор – Клуб хотел Мирамар и хотел Рейна дел Мар отварят на 22 април за Великденските празници за своите първи посетители тази година.

За Великден гостите ще се радват на традиционните за празника тематичен обяд, Гала вечеря с богато разнообразие на ястия от българската и интернационалната кухня; боядисване на яйца, празнична литургия за здраве в хотела, вечерна програма и много забавления за деца.

HVD Хотели предлагат на своите гости богато Ултра Ол Инклузив меню от месни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки като в ресторантите и баровете на хотел Рейна дел Мар се сервират единствено бутилирани напитки.

На разположение на гостите е СПА зона, която включва богат избор за релакс и възстановяване на тялото.

Новооткритият СПА център в хотел Рейна дел Мар е черешката на тортата за сезон 2022. Ще се потопите  в един свят на абсолютна красота, здраве и благоденствие между полите на планината и златния пясък на морето.

Резервирайте с до -30% намаление за ранни записвания до 30.04.2022 вкл.

Планината, галещият бриз и морето се обединяват в абсолютно съвършенство.

Тук ще откриете идеалното място за събуждане на сетивата, пречистване на тялото, извисяване на душата, балансиране на ума и тялото, място, където ароматите и вкусовете са придружени от нежна музика, превръщаща времето в незабравим момент на хармония и благополучие.

За гостите на СПА центъра са разработени ексклузивни СПА терапии от световна класа

На разположение на гостите на хотел Рейна дел Мар, търсещи едно истинско СПА приключение са също така и множеството съоражения в термалната част, а именно – вътрешен отопляем басейн, джакузи, детски басейн, сауна, ледена стая, солна стая, автентичен турски хамам, руска баня, парна баня.

Подарете си един заслужен СПА Уикенд през май и се възползвайте от ексклузивните оферти до -30% в нашия уебсайт:

HVD Клуб хотел Мирамар – ТУК

HVD Рейна дел Мар – ТУК

Забавленията за малки и големи също са в изобилие. Богата анимационна дневна програма с различни занимания, детски клуб с множество изненади, вечерни празнични програми и гост изпълнители.

Насладете се на преживяването – HVD Рейна дел Мар и Мирамар!

*публикация

Сподели публикацията