Гостуването на голямата актриса Стоянка Мутафова в Добрич, насрочено за утре, се отменя, съобщи мениджърът й Евгени Боянов.

Днес „Госпожа Стихийно бедствие” трябваше да пътува за Добрич, заедно с дъщеря си Мария Грубешлиева – Муки, и екипа си, за да представят утре в залата на Общинския младежки център „Захари Стоянов” автобиографичната й книга „Добър вечер, столетие мое!”.

След възникнал инцидент тази сутрин, личният лекар на актрисата е настоял тя да преустанови за няколко месеца всички свои изяви.

През август, отново по здравословни причини, г-жа Мутафова отмени гостуването си в Добрич. След близо двумесечна пауза, която си наложи, преди седмица тя фиксира нова дата за гостуването си в Добрич и чакаше с нетърпение срещата с публиката в сърцето на Златна Добруджа.

Здравословното й състояние обаче налага актрисата, която е на почти 97 години, да си даде почивка.

Ето какво сподели тя в официалната си страница във фейсбук.

„Уважаема публика,
с огромно неудобство и извинение съобщавам, че поради нелеп инцидент от тази сутрин, който отново ме изкара извън релси здравословно и психически, ще трябва да преустановя за няколко месеца всички мои изяви, по настояване на личния ми лекар.
Изказвам своите извинения, че за втори път няма да се срещна с публиката в Добрич, както на нея, така и на прекрасните организатори, които вложиха толкова труд и старание!
Аз съм също много разочарована като вас, но явно трябва да се кротна на моите почти 97 години!
Бъдете здрави!
Ваша: Стоянка Мутафова”

Организаторите на събитието поднасят извиненията си на публиката в Добрич, която с нетърпение очакваше срещата с любимата актриса. И пожелават скорошно възстановяване на забележителната Стоянка Мутафова.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!