Slide
Slide

Тази есен Европейската столица на културата  – Пловдив ще събере на едно място част от най-изявените специалисти в областта на дигиталните иновации. Те ще бъдат лектори и ще предадат своите знания на посетителите на Bulgarian Digital Week Plovdiv 2019. Събитието ще се проведе в дните между 23-ти и 28-ми септември – като част от програмата на 75-я Международен технически панаир.

По време на дигиталната седмица ще се състоят общо 13 конференции по актуални теми. Една от тях – “Digital Marketing Strategy for Hotels and Restaurants“ е посветена на изграждането на успешни маркетингови стратегии за управление на хотели и ресторанти.

Пловдив. По време на конференцията ще бъдат обсъдени важни въпроси, сред които как собствениците на хотели и ресторанти да привличат повече клиенти и да отговорят на високите им окачвания. Специалистите ще дадат полезни съвети за изграждане на положителна репутация на бранда, а също така ще споделят какви са актуалните тенденции  за реклама в социалните мрежи.

За кого е подходяща конференцията “Digital Marketing Strategy for Hotels and Restaurants“?

На първо място, разбира се, за собствениците и управители на хотели и ресторанти, които искат да бъдат в крак с новите дигитални технологии и да създадат успешна маркетингова стратегия за своя бизнес, изпреварвайки конкурентите си. Също така, работещите в сферата на дигиталния маркетинг, които поддържат имиджа и отговарят за рекламите на клиенти, заети в туристически бизнес, ще могат да научат актуалните тенденции от специалисти с дългогодишен опит.

Сред лекторите са водещи специалисти като Александър Ненов, Дидо Григоров, Петър Дяксов, Христина Петков, Валерия Захариева и т.н. Конференцията ще започне в 10:00 ч. и ще продължи до 17:00 ч.

Ако тази тема представлява интерес и за вас, тогава непременно отбележете датата 28 септември в календара си и станете част от Bulgarian Digital Week 2019! Събитието е безплатно за посещение, но изисква предварителна регистрация, която може да направите до 10 август. Ако искате да запазите място е необходимо да доплатите сумата от 30 лв. След тази дата, сумата е 50 лв при наличие на свободни места.

Повече информация за конференцията “Digital Marketing Strategy for Hotels and Restaurants“, лекторите и програмата ще отриете на официалния сайт на събитието тук.

Сподели публикацията