Slide
Slide

София. Къмпинг туризмът у нас се развива бурно последните години. Освен много нови и хубави къмпинги можем вече да се похвалим и с родни производители на каравани. На изложението Camping & Caravaning Expo от 12 до 14 май ще могат да се видят три изцяло разработени и конструирани в България каравани. Те са компактни, леки и удобни за пътешествия на двама или повече души.

Ето и подробности за всяка от тях:

Nomad Nest

Изцяло нова разработка, която не е показвана досега. Nomad Nest предлага иновативно решение на проблема с балансирането на комфорта и свободата по време на пътуване и почивка сред природата. Широка гама от опции за персонализиране, които ще помогнат да направите вашата каравана наистина ваша. Дали ще планирате бързо бягство през уикенда или по-дълго пътуване, Nomad Nest има всичко необходимо, за да тръгнете на пътя с увереност и стил.

На премиерното й представяне на Camping & Caravaning Expo 2023 ще може да разгледате отблизо караваната и да поговорите с хората, които стоят зад този проект.

ZAVET

Компактна, лека и стилна, но много здрава и подходяща за офроуд приключения. ZAVET Z1 е готова да ви следва навсякъде, където пожелаете да отидете, дори и до най-отдалеченото място в дивата природа. Голямо предимство е, че може да бъде теглена от всяко превозно средство (лека кола, бус, хибриден или електрически лек автомобил), защото тежи само 650 кг.

Това е каравана, която винаги е готова за път, без да губите ценно време за опаковане. Има възможност и за монтиране на допълнителна палатка на покрива, за да увеличите местата за нощувка.

RIV

За първи път в България ще бъде представена и новата уютна, удобна, практична и красива каравана за къмпинг. Тя е с характерен дизайн, усилена конструкция и увеличена топлоизолация спрямо масовите производители.

Караваната е лека и изградена изцяло от алуминий, но достатъчно здрава да ви отведе на запомнящо се офроуд приключение. Всеки клиент може да избира поръчкови параметри като размери, дебелина на стените, вътрешно рапределение, оборудване, интериор и много други.

Тези каравани, както и много кемпери, палатки, туристическо оборудване, аксесоари и безброй други интересни експонати за къмпинг и почивка сред природата може да разгледате и закупите на изложението Camping & Caravaning Expo. То се провежда от 12 до 14 май на паркинга на магазин Метро София 1, на бул. Цариградско шосе. Вход свободен.

Повече информация на https://expo.camping.bg/

Организатор на Camping & Caravaning Expo е Camping.bg, а медийни партньори са: Българско национално радио, Информационна агенция Bgtourism.bg, OFFroad-Bulgaria, Autoclub.bg и auto motor und sport България.

Сподели публикацията