Slide
Slide

Св.Св. Константин и Елена. Бившият професионален баскетболист от Атланта (Джорджия, Съединените щати) Джейсън Андерсън е инструктор по йога в едно от най-красивите места в България – уникалният термален комплекс AQUAHOUSE Thermal & Beach в курорта Св.Св. Константин и Елена, намиращ близо до Варна. Повече от 10 години той се занимава професионално с йога, а от няколко месеца неговите мастър класове се радват на голям интерес и у нас. Часовете му основно се посещават от дами, но здравословните занимания са открити за всички, които желаят. Досега мъже също са се включвали в неговите уроци, но дамите са по-активни в извайването на своите тела чрез йогата на атрактивния Джейсън.

Заниманията са всеки вторник и събота от 18:30 часа в залата за групови тренировки на AQUAHOUSE Thermal & Beach. Там се провежда клас по Виняса флоу йога с Джейсън Андерсън.

„Стилът йога, който той преподава се нарича Виняса флоу. Това е плавният неспирен поток на преминаване от една поза в друга, съчетавайки дъх и движение в едно. Това е динамична, силна и плавна практика, която разкрива нашия творчески потенциал.

Тя тонизира, укрепва и увеличава енергията на тялото и практикуването й ще ви накара да почувствате своите сила, гъвкавост и издръжливост, като осъзнаете интелигентността на тялото си.

Йога класовете ще се провеждат най-вече на английски и са подходящи за всички групи на напредналост“, споделят от термалния комплекс. Продължителността на една тренировка е 75 минути, а таксата за човек е 10 лева.

Домакините препоръчват всички желаещи да имат предварителна резервация чрез телефон +359 52 812 812 или чрез електронната поща info@aquahouse.bg.

Сподели публикацията