Slide
Slide

София. В ход е вече гласуването в петото издание на годишните награди на Министерството на туризма. В категорията Туристическа община за 2020 г. са номинирани 9 общини. За вота на публиката ще се борят Ловеч, Сапарева баня, Сандански, Балчик, Дряново, Алфатар, Асеновград, Варна и Бургас.

Надпреварата ще се проведе в 11 категории, от които 4 професионални, 5 художествени и 1 специално предназначена за българските общини. Традиционно се запазва голямата награда, която е в категория „Изборът на българите“, и ще бъде определена сред всички туристически обекти, включени в „100-те национални“ и „50-те малко познати места“.

Тук може да гласувате

Онлайн вот ще определи носителите на награди във всяка категория. Всеки може да гласува еднократно за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Онлайн гласуването ще приключи на 07.12.2020 г. Наградените ще бъдат обявени на церемония в София на 11 декември 2020 г.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията