Slide
Slide

Майорка. Хотел само за жени отвори в района на Порто Кристо на испанския остров Майорка. Той се казва Som Dona и разполага с 39 стаи, басейн, тераса на покрива, където гостенките могат да събират слънчев тен, ресторант, и уелнес център. Условието на домакините е да няма мъже, а туристките да са над 14-годишна възраст. Нощувките започват от 165 лева на вечер. Домакините са заложили на светли и просторни стаи, обзаведени с модерни и удобни мебели.

Готвачите в хотела се грижат за телата на гостенките, като предлагат здравословна храна. На туристките се предлагат и интересни екскурзии на острова, както и да посещават културни събития. Хотелът обаче не е забранен изцяло за мъже, тъй като част от персонала е от силния пол.

Туристи от България, Гърция и Северна Македония пощуряха по наш увеселителен парк в планината

Джоан Енрик Капела, изпълнителен директор на Som Hotels, казва, че Som Dona е „иновативен проект, който ще помогне на Майорка да застане начело на тенденциите в туризма“. Той добави, че идеята за стартиране на хотел само за жени се е появила, като се наблюдава „нарастваща бизнес тенденция, фокусирана върху женската аудитория“.

Голяма звезда на руското кино и тeлевизия – на почивка в комплекс до Варна и Добрич

Сподели публикацията