Slide
Slide

Кранево. Олеся Судзиловская, която е сред най-популярните актуални актриси и телевизионни водещи в Русия, си подари ваканция в петзвездното ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево, намиращо се на 30 км от Варна и Добрич.

ВИП гостенката се наслади на топлите дни през последната седмица. Тя придружаваше съпруга си Сергей Дзебан, който е хокеист. С него точно преди 10 години вдигнаха пищна сватба в Русия, за която се говори и до днес. Олеся и Сергей не слизат от първите страници на светските списания в родината си. Затова спокойствието и комфорта в българския комплекс, който е на самия бряг, бе като незабравим подарък за известните гости. Олеся, която притежава невероятна харизма и естествен чар, придружаваше съпруга си, и го подкрепяше по време на мачовете му в силния турнир по хокей на ледената пързалка в Кранево.

Олеся (вдясно) на ледената арена в Кранево

Победители в турнира станаха хокеистите на Ghostbusters от Москва, в чийто редици е именно половинката на обичаната актриса. Участваха и отбори от Германия и България.

Олеся с Максим Секов – изп. директор на “Терма вилидж”

В своя профил в Instagram Олеся публикува снимки и видео от плажа на „Терма вилидж“, като на фона на прекрасните кадри на морето възкликна: „Красота!“. За 4 дни видеото е изгледано от над 25 хиляди нейни последователи. В своя профил руската Виктория Бекъм, която впечатлява с фигура и стил, има снимки с Алла Пугачова, Дима Билан и още много руски топ звезди.

По време на престоя си руската актриса е посетила Варна – родният град на нейния близък приятел Филип Киркоров.

Преди да дойде в България рускинята пусна уникална фотосесия, в която заложи на жълт тоалет.

Сред специалните гости на „Терма вилидж“ в Кранево бе Иван Мулин, както и още един известен руски актьор Вадум Колганов.

Топ оферти на ваканционно селище „Терма вилидж“

15 октомври – 5 години „Терма вилидж“ с Миро

6 декември – Никулден с Деси Добрева

Нова Година в хотел Терма Еко Вилидж *****

Сподели публикацията