Бургас. Остават няколко седмици до SPICE Music Festival – летният купон, който ще събере на една сцена любими изпълнители от 90-те години.

Горещата новина е, че към тях ще се присъедини и No mercy (Marty Cintron), чиито хитове „Where Do You Go“, „Hello How Are You“ и „Please Don’t Go“ оглавяваха не една и две класации по света.

Ако сте дете на 90-те, още отсега си запазете 9 и 10 август за SPICE Music Festival, защото тогава в Бургас пристигнат още East 17, 2 Unlimited, REDNEX, Sonique, Dr. Alban, HADDAWAY, Cappella, La Bouche, SNAP!, 2 Brothers on the 4th floor, Ice MC.

„Това ще бъде най-голямото парти на 90-те за тази година“ – заканва се Тери Колдуел от East 17, а Haddaway добавя – „Ако не сте там, изпускате купона„. „Ще бъде невероятен уикенд, елате с приятелите си на 9 и 10 август  в Бургас“, приканват и CAPPELLA.

На сцената на фестивала ще се качат също така „Ъпсурт“ и „Deep Zone Project“, които ще загреят феновете с техните хитове от 90-те!  

SPICE Music Festival е събитие за всички, които пораснаха през 90-те, колекционираха плакати, стикери и аудио касети, и все още си спомнят хитовете от това десетилетие, на които се танцуваше в дискотеките. 

Организаторите на фестивала съобщиха със съжаление, че „C+C Music Factory“ няма да успеят да пристигнат в Бургас, тъй като член на групата ще става баща, поради което колегите му отменят всичките си участия в периода 1-15 август 2019 г.

С всички останали артисти ще се срещнете на 9 и 10 август в Пристанище Бургас, а до 31 юли 2019 все още може да закупите билети на промоционални цени в мрежата на EasyPay в цялата страна и онлайн на www.EpayGO.bg:

До 31.07.2019 – 77 лв за двудневен билет

След 01.08.2019 – 88 лв за двудневен билет

Еднодневни билети ще се продават само на място!

Другата голяма изненада е, че от 7 до 11 август във фестивалната зона ще се проведе още един уникален за Бургас фестивал – Street Food & Art Festival. Десетки артисти и кулинари, музиканти, блогъри и влогъри ще пресъздадат на родна почва атмосферата на STREET FOOD културата!

И това не е всичко! По време на кулинарния фестивал за първи път България ще излъчи участник за European Street Food Awards, който ще се бори за европейската титла на финалите през септември в Швеция. Състезанието е най-голямата кулинарна битка в Европа, а в България ще се проведе за първи път!

Не пропускайте да се насладите на два фестивала в едно и очаквайте още изненади за SPICE Music Festival – 90’s edition и Street Food & Art Festival! 

SPICE Music Festival – 90’s edition  се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД, Община Бургас и Пристанище Бургас – с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те!

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA