Slide
Slide

Бургас. Лятото се настанява трайно в Бургас, а с него наближават едни от най-вълнуващите и чакани събития – тези на остров Света Анастасия. Билетите за юни и юли вече са в продажба. Те могат да бъдат открити на Туристически информационен център до Часовника всеки ден от 09.00 ч. – до 19.00 ч. Както и на Магазия 1, откъдето отплават корабите „Бургус“ и „Анастасия“.

Билети за събитията на остров Света Анастасия могат да бъдат намерени още в мрежата на Grabo.bg и Eventim.bg – за събитията на Solar Island. До дни в продажба ще бъдат пуснати и тези за концертите през месец август.

На 10 юни водолазите от клуб „Приятели на морето“ – Бургас ще почистят морското дъно около острова. В този ден се открива и плажното барче, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат Николай и Илиян – акустично! Като част от Мидения уикенд, гостите на Света Анастасия ще могат да опитат безплатно прясно изпечени миди на тенекия – една от запазените марки на Острова!

През юни ни очаква още превърналия се в традиция Биле фест (23-25 юни). Следете страницата на острова www.facebook.com/St.AnastasiaIsland за актуална информация и новини за сезон 2023 на любимото място!

За July Morning ви очаква незабравимо танцувално парти на Solar Island с Hot Since 82 и Liubo Ursiny.

През юли на откритата сцена под звездите ще се качи Мария Мутафчиева-Мери, за да представи албума „Продължавай да мечтаеш“. Ще чуем още любимите Братя Аргирови, Диана Експрес, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. ДТ „Адриана Будевска“ ще представят постановките „Ревност“ и „Умопомрачение“, a от Държавна опера-Бургас ще ни потопят в магията на музиката с концерт „Лято, лято“ с Орлин Павлов и „Златните песни на Златния Орфей“ с Орлин Горанов.

Сподели публикацията