Slide
Slide

В Добрич днес официално бе направена първа копка на модерен жилищен комплекс от затворен тип. Той ще носи името Резиденшъл Парк Св. Георги. Намира се в непосредствена близост до плувен комплекс Русалка – срещу скейтпарк зоната. Комплексът ще се рапростира на терен от 13 341 кв. м, преди е носил името „Знаме на мира“, но години наред е пустеещ терен в градския парк.

Наскоро бе финализирана сделка за продажба на мястото, като бизнесменът, който спечели търга е Веселин Велев. Той е предложил 1 033 000 лева. Началната стъпка е била 532 100 лева по пазарна цена, като са постъпили още две оферти – 801 000 лева и 851 000 лева.

През годините Веселин Велев се доказа като успешен бизнесмен на международно ниво, който заедно със своето семейство и партньори довеждат всички начинания до успех. Новият му проект е на великолепно място със спиращата дъха панорама, тиха и спокойна локация, заобиколена от живописна природа.

Резиденшъл парк Св. Георги ще разполага с просторни апартаменти, много зелени площи, гаражи и паркоместа, контролиран достъп и независим водоизточник.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията