Slide
Slide
Бургас. Деляна Цонева е новият председател на Бургаската регионална туристическа камара (БРТК). Тя заменя на този пост Иван Иванов, който бе удостоен да бъде почетен председател на организацията в знак на признание за неговия цялостен професионален принос не само към БРТК, но и към туризма в България. Цонева е управител на апартхотел „Пенелопа палас“ в Поморие.
„Поемайки поста след г-н Иванов отговорността е още по-голяма, но вярвам че заедно с колегите ще продължим все така упорито да защитаваме интересите на туристическия бранш, ще бъдем отговорни към членовете на БРТК и ще положим максимум усилия в тези трудни за всички времена да върнем престижа на работещите в сектор туризъм!“, заяви за Bgtourism.bg Деляна Цонева.
Кметът на Бургас Димитър Николов изпрати благодарствен адрес до Иван Иванов. „Като дългогодишен ръководител на Бургаската регионална туристическа камара Вие имате огромен принос за развитието на туризма в областта.
Смело мога да кажа, че сте част от историята на този важен за региона сектор. Свидетел сте както на много силни за туризма сезони, така и на години на трудни предизвикателства. Вашият опит е неоценим затова и представителите на бранша ви уважават изключително много. Сигурен съм, че като почетен председател на БРТК ще продължите да работите в подкрепа на регионалните политики в сферата на туризма“, се казва в поздравителния адрес до г-н Иванов от кмета на Бургас.
Изборът бе направен по време на годишното отчетно-изборно събрание. Новоизбраният Управителен съвет на БРТК се състои от 9 души, а Контролната комисия от трима.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията