От ляво на дясно: стюардеса от Аерофлот, Хесус Кабайеро – изпълнителен директор на СОФ Кънект, стюардеса от Аерофлот, капитан на полета – Аерофлот, Хенинг Фистерер – главен оперативен директор на СОФ Кънект
Slide
Slide

София. С воден салют беше посрещнат първият полет на авокомпания Аерофлот, пристигащ от Москва (Шереметиево). Руският национален превозвач възобнови редовните си полети до българската столица след повече от година прекъсване. Те ще се изпълняват четири пъти в седмицата – вторник, четвъртък, петък и неделя.

Бритиш Еъруейз възобнови полетите си до София

Според изпълнителния директор на СОФ Кънект г-н Хесус Кабайеро руският пазар е изключително важен за нас. От една страна руските туристи обичат България и нейната столица е предпочитана целогодишна дестинация. От друга – полетите между двете страни допринасят за традиционно добрите бизнес отношения. Потвърждение за това е пълният полет, който бе посрещнат от мениджърския екип на СОФ Кънект, оператор на летище София, и представители на авиокомпанията.

Русия разреши на гражданите на още 10 държави да влизат през въздушните пунктове, в списъка е и България

От ляво на дясно: Мая Добрева – мениджър продажби Аерофлот, Сергей Антонов, Генерален представител на Аерофлот, Райна Татарникова – мениджър продажби Аерофлот, стюардеса от Аерофлот, Хесус Кабайеро – изпълнителен директор на СОФ Кънект, стюардеса от Аерофлот, капитан на полета – Аерофлот, Хенинг Фистерер – главен оперативен директор на СОФ Кънект, Юлиан Очков – мениджър продажби Аерофлот

При пътуване в условията на COVID-19 проверете изискванията на държавата, в която отивате. Информация може да намерите на сайта на Министерство на външните работи, както и на интернет страниците на съответните летища. При въпроси свързани с вашия полет се обърнете към авиокомпанията.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията