Slide
Slide

Най-посещаваният Airbnb (Air Bed & Breakfast) в света е малка дървена колиба, намираща се близо до Сан Франциско, САЩ.
Разположена на 80 мили южно от града, малкият дом е с площ от 100 квадратни метра, но е изключително популярен сред туристите. Колибата с форма на гъба първоначално е била добавена на сайта на Airbnb през 2009 г. от собствениците си Кити и Майкъл, и е една от първите имоти, добавени в сайта извън града.
Оттогава насам е имала почти 1300 мнения от гости, които са и дали пет звезди за чистота, стойност и местоположение. Толкова е популярна, че е напълно резервирана до октомври. Колибата може да побере трима гости наведнъж.
Основната спалня разполага с двойно легло с големи размери и с матрак Casper, както и 32-инчов телевизор с плосък екран. Има и диван, който може да се превърне във втора спалня. С хладилник, машина за пуканки, френска кафе машина и барбекю на открито на верандата, е ясно защо е толкова популярна сред гостите. Собствениците осигуряват всичко, от което имате нужда, от продукти за закуска до тоалетни принадлежности и кърпи.
Мнозина предпочитат да останат в колибата заради невероятната гледка към звездите, благодарение на стъкления покрив с купол, който е идеален за наблюдаване на Млечния път. Има достъп до безжичен интернет, така че можете да останете свързани, но има и горски пътеки около имота, ако искате да се загубите в природата за известно време.
Тя е описана на уебсайта: „С куполен таван и голяма веранда в дърветата, вие ще се чувствате, като че ли сте в къща на дървото в гората.“
„От юли ’09 сме регистрирани в Аirbnb и сме имали най-много резервации от всички отанали обяви на сайта!“ споделят собсвениците.
Тя струва около $130 (£ 99) на вечер, докато престой в почивните дни изисква минимална двудневна резервация.

Източник: The Sun

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията