Slide
Slide

Варна. „Как да си направим свой собствен уебсайт и да го изкачим на първа страница в Google“ е основна тема на най-новия проект на „Младежка академия Електроника, микроконтролери, роботика“.

Младежката академия е основана през 2017 г. с финансовата подкрепа на Община Варна по Програма „Варна – Европейска младежка столица 2017“. Основателите са млади професионалисти, специализирани в програмиране на микроконтролерни системи.

От тази година към екипа се присъединяват още млади преподаватели, които развиват нови проекти като курса ”WordPress за начинаещи + Основи на SEO”.

Занятията ще се провеждат в Читалище Македония, гр. Варна, а за всеки обучаващ се е предвиден настолен компютър. По време на занятията всеки курсист паралелно с лектора ще работи по свой собствен проект, който ще трябва да представи на последното занятие. Целта е в края на курса, всеки обучаващ се, практически да е усвоил необходимите познания и да разполага с напълно функционален уебсайт.

Курсът е подходящ за собственици на малък бизнес, свързан с туризма и ресторантьорството – уебсайт или блог, но нямат необходимите технически познания за работа с WordPress.

За повече информация: vb-electronics.com

Сподели публикацията