Slide
Slide

Всички гости на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк с пакет all inclusive могат да ползват и да се забавляват безплатно на екшън съоръженията, а външните посетители заплащат вход по 15 лева

Каварна. Екшън парк до Каварна посреща малки и големи туристи от цял свят. Атракцията е едно от любимите места най-вече за летовници от България и Румъния, но днес на нея може да чуете полска, скандинавска и друга реч.

Ако искате да разнообразите ваканцията си или ако Вашият начин за откъсване от скучното ежедневие е да накарате кръвта ви да закипи, то приключенският парк на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк”, който се намира непосредствено до Каварна, е идеалното място за Вашата почивка.

Хотелският комплекс предлага на своите гости да се насладят на разнообразие от въжени съоръжения за забавления с екстремен характер и с две степени на трудност. Първото ниво е с височина от 2.5 метра и десет препятствия по пътя, като тази част от приключенския парк на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” е за всички начинаещи, които желаят да тестват своя лимит.

Ниво 2 е играта за напреднали, която е по-взискателна и със значително по-сложни препятствия. С височина от 5 метра, тази секция съоръжения ще подлага физиката на гостите на истинско изпитание и ще ги поизпоти, предупреждават домакините.
Екшън паркът на Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” предлага на своите гости и две стени за катерене с височина по 8 метра всяка.

Привържениците на отборните спортни игри ще открият четири игрища за футбол, тенис на корт и волейбол, а желаещите да се разхладят могат да се възползват от четири басейна и аквапарк на територията на хотелския комплекс. Всички гости на “Топола Скайс Ризорт и Аквапарк” с пакет all inclusive могат да се забавляват безплатно на екшън съоръженията. Външните посетители заплащат входна такса от 15 лева на човек.

Сподели публикацията