Slide
Slide
Приморско. Сред финалистите и хотел Приморско дел Сол с над 15 000 гости годишно
Добрите примери по родното крайбрежие ще бъдат селектирани от Черноморските Оскари, категорични са организаторите на събитието – ВИП Комюникейшън. Церемонията ще събере хотелиери, предприемачи, артисти, политици и журналисти на 30 август в уникалния не само у нас, но и в света хотелски музей – Арт комплекс Анел в Созопол.

Журито обяви и поредния финалист от конкурса –  Приморско Дел Сол,  част от хотелската верига Хом Кеър Хотелс. Той е луксозен и модерен комплекс, с обща квадратура над 23 000 кв.м. Намира се в Приморско, едно от най–популярните и предпочитани места за лятна ваканция по Южното Черноморие.

Комплексът е разположен в непосредствена близост до северния плаж на Приморско, като едва 150 метра го делят от топлия и златист лазурен бряг.
Хотел Приморско Дел Сол разполага с хотелска и апартаментна част. Хотелската част се състои от луксозно обзаведени двойни стаи, едносплани апартаменти и ВИП апартаменти. Общият брой на всички помещения е 287. Комплексът е предпочитано място за настаняване както от български, така и от чуждестранни туристи сред които чехи, поляци, словаци, германци, руснаци и редица други националности. Ежегодно в комплекса отсядат над 15 000 госта, което е показател висока заетост.
Приморско Дел Сол е многократно предпочитан и за конгресен туризъм, като той бе домакин на провела се научноизследователска конференция с международно участие от цял свят. Наличието на конферентна зала, предразполага за провеждането на тиймбилдинг на големи организации. През 2019 г. хотелът посрещна няколко тиймбилдинга: на Министерството на околната среда и водите, на Българска академия на науките и на „Лукойл“.
Комплексът разполага с основен ресторант, а-ла-карт ресторант, кафе-сладкарница, лоби бар, пица-бар, бар край басейна. Също така на гостите си предлага с допълнителни услуги. Приморско Дел Сол е оборудван с модерен СПА център, в който нашите гости могат да се възползват от разкрасяващи и отпускащи процедури. На разположение са сауна, парна баня, джакузи, ледена стая, турска баня и релакс зона. За любителите на спорта Приморско Дел Сол предлага функционален и ново оборудван фитнес център.
Ние се стремим да създаваме отлична работна среда, в която нашите служители да бъдат мотивирани да се грижат за комфорта на нашите гости. Всяка година отваряме над 100 работни места за летния сезон, предоставяйки добри условия, които допринасят за качеството на живот далеч от дома. По този начин печелим освен лоялни клиенти и лоялни служители“, издават рецептата за успеха си собствениците на хотела.  

Сподели публикацията